Moskva avionom putovanje 2020

Termin

Moskva je glavni grad Rusije i najnaseleniji grad u Evropi u kojem prema zvaničnoj statistici živi 12,6 miliona stanovnika, a prema nezvaničnim podacima ima preko 15 miliona. Moskva je osnovana u XII veku, a ulogu glavnog grada preuzela je posle odlaska Tataro-mongola u XV veku. Sada je to politički, ekonomski i duhovni centar najveće države na svetu. U Moskvi se nalazi preko 250 univerziteta, oko 400 muzeja i 150 pozorišta.

1.dan BEOGRAD - MOSKVA

Sastanak na aerodromu dva sata pre poletanja. Čekiranje avio karata i poletanje aviona za Moskvu u 19.00 časova. Sletanje u Moskvu u 22:50 časova. Transfer do hotela. Noćenje.

2.dan PANORAMSKI OBILAZAK MOSKVE

Slobodno vreme ili fakultativno razgledanje grada autobusom i najpoznatije metro stanice: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte) Panoramski obilazak završavamo na Crvenom trgu. Slobodno vreme, nakon pauze za ručak odlazak na obilazak stanica metroa u pratnji lokalnog vodiča. povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Moskva - Sergijev Posad (bivsi Zagorsk)

Fakultativni program: Sergijev Posad (bivsi Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre. Posle podne povratak u Moskvu slobodno vreme za individualne aktivnosti Nocenje.

4.dan Moskva. Kremlj

Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata (riznica carske Rusije), koji se nalazi pod zaštitom Uneska. Povratak u hotel. Nakon pause za ručak Fakultativno vožnja brodom u večernjim časovima u trajanju od 2,5 časa. Sa vama na brodu je I lokalni vodič koji će vam još više dočarati ovaj prizor sa reke. Noćenje.

5.dan Moskva Tretjakovskoj galeriji

Slobodno vreme ili fakultativno: Poseta Tretjakovskoj galeriji - čuvena zbirka slika ruskih slikara iz XVIII-XIX veka i jedinstvena kolekcija ruskih ikona. Moskovski trgovac Pavle Tretjakov je u XIX veku sakupio nekoliko hiljada slika ruskih majstora i poklonio svoju kolekciju gradu Moskvi. Povratak u hotel ili slobodno vreme u gradu.

6. dan Moskva - Beograd

Transfer na aerodrome u 12.00 časova. Poletanje za Beograd u 16:10 časova.. Sletanje na aerodrm u Beogradu u 18:00 časova Kraj programa

Cena aranžmana 410 u protivdinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS

Cena obuhvata

  • Prevoz avionom kompanije Red wings airlines na relaciji Beograd-Moskva sa svim taksama i čekiranim prtlagom do 20 kg
  • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
  • Pet noćenja u hotelu Gamma ***
  • Asistencije na aerodromima, troškove organizacije putovanja i pratilac iz agencije

Cena ne obuhvata

  • Doplata za jednokrevetnu sobu 100 evra
  • Zdravstveno putno osiguranje
  • Kremlj (teritorija i dve Saborne crkve), Oružana palata, iznajmljivanje slušalica, lokalni vodič na srpskom jeziku odlazak i povratak metroom uključen u cenu 60 EUR
  • Sergijev posad (bivši Zagorsk) 40 EUR – (prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku, iznajmljivanje slušalica, ulaznice za manastir)
  • Panoramski obilazak grada i obilazak moskovskog metroa 35 EUR (lokalni vodič na srpskom jeziku, prevoz autobusom, karte za metro i iznajmljivanje slušalica)
  • Vožnja brodom 45 EUR (prevoz autobusom iz hotela, karte za brod, iznajmljivanje slušalica I lokalni vodič na brodu)

Hoteli

Hotel Gamma 3*

Hotel je u sastavu nekadasnjeg kompleksa hotela Izmailovo, Metro stanica je u neposrednj blizini hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, trzni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama voznja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pesacenjem bukvalno 25 min), sto je vazno za slobodno vreme. Moderna i razvijena infrastruktura ga čini „Gradom u gradu“. Gostima je na raspolaganju 16 restorana i barova ruske i internacionalne kuhinje; banka, pošta, trgovin U hotelskom restoranu se vrlo povoljno može doručkovati za 750 rubalja ručati ili večerati na principu švedskog stola (10 € oko 700 rubalja) ili u ostalim restoranima za 3-5 evra.

http://www.izmailovo.ru/en/

Napomene

: Za sve programe obavezna prijave do 15 septembra zbog rezervisanja I kupovine ulaznica. Naknadna prijave za program Kremlj I vožnju brodom nisu moguće. Tačan raspored fakultativnih programa sedam dana pre polaska. Uslovi plaćanja: 50% prilikom prijave 50% do 15.septembra 2019 ili 50 % prilikom prijave ostatak na četiri rate čekovima gradjana avgust-novembar. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije „Petra-travel“ Raška Otkazni rok za putovanje 15 dana pre polaska na put

Pogledajte ostala naša putovanja

Petra travel poslovnica Raska

Savatija Miloševića 8

36250 Raška

Srbija

+381 36 736 899

office@petratravel.rs

Petra travel poslovnica Kraljevo

Trg srpskih ratnika 12

36000 Kraljevo

Srbija

+381 36 321 090

kraljevo@petratravel.rs