Amsterdam avionom 2020

Termin

Amsterdam avionom 2020 – Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor, u isto vreme deo istorije ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još tako mnogo toga

1.DAN BEOGRAD – AMSTERDAM

Sastanak na aerodromu Beograd. Čekiranje avio karata i poletanje aviona avio kompanije Transavia u 10:20. Sletanje u 12:55. Transfer shuttle bus-om do hotela. Smeštaj u hotel Nakon smestaja odlazak do centra grada javnim prevozom sa predstavnikom agencije. Pešačka tura obilazak u pratnji lokalnog vodica na srpskom jeziku. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN AMSTERDAM – ZAENSE SCHANS – VOLENDAM – AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili poludnevni fakultativni izlet Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans – poznatog po vetrenjačama. Nakon obilaska odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi i sirevima. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN AMSTERDAM ROTERDAM HAG AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura (Hag, Ševeningen, Roterdam i Daft). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira (gde se nalazi sudnica Haškog tribunala). Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama – centra moći i najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u Amsterdam. Slobodno vreme.. Noćenje.

4 DAN AMSTERDAM

Doručak Slobodno vreme za obilazak grada i muzeja Rijsk, Van Gog, Kuća Ane Frank i ostale mnogobrojne muzeje ili vožnja brodom kanalima u Amsterdamu. Noćenje.

5 DAN AMSTERDAM BEOGRAD

Doručal. Razduživanje soba. Polazak na aerodrom u dogovoreno vreme. Čekiranje karata. Poletanje aviona kompanije Transavia u 08:40 časova. Dolazak u Beograd u 11:00 časova.

Cena aranžmana 380 u protivdinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS

Cena obuhvata

  • Prevoz avionom kompanije Transavia na relaciji Beograd-Amsterdam-Beograd i kabinski prtljag do 10 kg dimenzije 55x40x25 sa svim taksama
  • Četiri noćenja sa doručkom u hotelu Ibis Amsterdam Airport **
  • Transfer aerodrome hotel aerodrom
  • Asistencije na aerodromima
  • Troškove organizacije putovanja i pratilac iz agencije

Cena ne obuhvata

  • Gradsku taksu 10 eura (nije uključeno u cenu zbog najavljenih promena)
  • Kartu za gradski prevoz za individualno razgledanje
  • Čekiran prtljag do 20 kg 55 eura za oba pravca, na samom aerodromu 100 eura lična uplata. Najkasniji rok za prijavu prtljaga je 10 dana pre polaska.
  • Zdravstveno putno osiguranje
  • Fakultativne programe (minimum 15 osoba za realizaciju)Velika holandska tura 80 EUR, Mala holandska tura 55 EUR, Voznja brodom 20 EUR

Hoteli

Ibis Amsterdam airport ***

Hotel je udalje oko 8 km od centra grada. Na 400 metara od hotela nalazi se autobuska stanica autobusa 397 i nocni n97. Dnevni autobus saobraća na svakih deset minuta a noćni na pola sata. Po redu vožnje ste za 25-30 minuta kod Rijsk muzeja i Leidseplein trga odakle pešice možete obilziti grad. Važno je napomenuti da se u autobusu ne može kupiti karta za gotovinu već samo karticom. Trenutna cena 6,5 evra povratna 11.5 evra Za gotovinu se može kupiti karta na samom aerodromu za jedan, dva ili tri kalendarska dana.(važi do 4 ujutru sledećeg dana i važi za ostale vidove prevoza u Amsterdamu) trenutna cena karata 1 dan 19.5 2 dana 28 evra tri dana 36.50 evra. Shutle autobus saobraća do aerodrome u okviru koga se nalazi tržni centar Plaza.

https://all.accor.com/hotel/0649/index.en.shtml

Napomene

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije „Petra travel“ Raška Napomena: Za sve programe prijavljivanje 20 dana pre polaska. Na osnovu toga se odredjuje raspored I realizacija programa zbog indivudualnih kupovina ulaznica Mesta u avionu se dodeljuju prilikom cekiranja na aerodromu! Moguca doplata

Pogledajte ostala naša putovanja

Petra travel poslovnica Raska

Savatija Miloševića 8

36250 Raška

Srbija

+381 36 736 899

office@petratravel.rs

Petra travel poslovnica Kraljevo

Trg srpskih ratnika 12

36000 Kraljevo

Srbija

+381 36 321 090

kraljevo@petratravel.rs