Petra travelPetra travel
Forgot password?

Madrid avionom

MADRID AVIONOM

TERMIN 08,03.-11.03.2020
U PRIPREMI
CENA  evra sa svim taksama i prtljagom direktan let
Direktan let jutarnji polazak vecernji povratak

Madrid avionom Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne zajednice Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je središte španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno šest univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.
Madrid avionom 2020 Preuzmi program u pdf  

1.Dan ( 08 mart ) Beograd  – Madrid Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04:00h. Direktan let za Madrid u 06:00h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 09:15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela. Smeštaj.Slobodno popodne. Noćenje.
2.Dan( 09 mart )  Madrid – Toledo Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo. Toledo grad je u središnjoj Španiji. Nalazi se 70 km južno od Madrida. Glavni je grad pokrajine Toledo i autonomne zajednice Kastilja-La Manča. Zbog bogatog kulturnog nasleđa nalazi se od 1986. na Uneskovoj listi svetske baštine. Bio je nekada glavni grad Španskoga carstva i Vizigotske kraljevine i mesto gde su koegzistirale hrićšanska, jevrejska i mavarska kultura. Mnogi čuveni ljudi i umetnici su rođeni ili živeli u Toledu. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Noćenje
3.Dan (10 mart) MADRIDSEGOVIJA Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, Segovjia je grad istoimene autonomne provincije u autonomnoj zajednici Castilli y Leónu. Nalazi se na rici Eresmi, 65 kilometara od Madrida. Ima oko 55,900 stanovnika. Uže središte grada, stari grad s akvaduktom, je na UNESCOvom popisu mesta svetske baštine od 1985. godine.Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemidka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje
4.Dan (11 mart). MADRID – BEOGRAD Doručak. Razduživanje soba. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do transfera na aerodromu 18,00. časova.  Direktan let za Madrid na liniji JU 575 u 21:00h. Dolazak u Beograd u 23:55h. Kraj programa.

Cena aranžmana  eura 

Način plaćanja: Obavezna akontacija 150 eura a ostatak na rate do polaska ili na 6 rata ( maj – septembar 2019 čekovima gradjana ) po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena obuhvata:
– Prevoz avionom kompanije Air Serbia na relaciji Beograd-Madrid-Beograd sa čekiranim prtljagom do 23 kg sa svim taksama
– Tri noćenja sa doručkom u hotelu RAFAEL VENTAS **** Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, calle Alcala, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena 100 m od hotela. Na raspolaganju osnovni WI-FI i brzi internet uz doplatu.
– Panoramski obilazak grada u dolasku u pratnji lokalnog vodiča
– Transfer aerodrome hotel aerodrom
– Asistencije na aerodromima
– Troškove organizacije putovanja i pratilac iz agencije

Cena ne obuhvata
– Zdravsteveno osiguranje
– Fakultativne programe Toledo – 70 € Segovija 65 €
– Individualni troškovi

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Petra travel